Over ons
Wij zijn een familiebedrijf ontstaan in 2019 uit een passie voor het land, de grond en de wijnbouw. We hebben het wijnperceel van onze ouders overgenomen, waarop we onze gewassen hebben gediversifieerd. We kweken er een verscheidenheid aan kwaliteitsplanten, waardoor we originele en smaakvolle producten kunnen creëren. We hebben wijnstokken uit 1975, die wijn opleveren, een eeuwenoude walnotenboom, die ons voorziet van de noten voor onze walnotenwijn, 200 rozenstruiken, die ons de rozen brengen voor onze rozen likeur en ons rosé-rozen aperitief, 1500 viooltjes, die we gebruiken om onze viooltjes likeur te maken, 3000 saffraantjes, die ons helpen een aperitief en een witte wijn met saffraan te bereiden.
We hebben ook fruit (aardbeien, frambozen, bosbessen, zwarte bessen, enz.) en planten (basilicum, kruiden, enz.), die worden gebruikt als ingrediënten in de samenstelling van onze producten. We aarzelen niet om onze recepten te verrijken met exotisch fruit, dat we van ver importeren, om u nieuwe smaken te laten ervaren.
In 2022 lanceerden we het merk Ancestral met een assortiment aan producten geïnspireerd op oude familierecepten, die fruit in al zijn pracht en praal tot uitdrukking brengen. Zo ontwikkelden we onze eerste likeur, een limoncello naar het recept van onze Napolitaanse grootmoeder, evenals verschillende notenwijnen, meegekregen van onze voorouders.
In juni 2022 volgden we een brouwopleiding, waardoor we een andere droom konden verwezenlijken: eigen bieren brouwen met de bloemen, planten en vruchten van ons perceel. Daarom hebben we ter plaatse onze microbrouwerij gevestigd en bieden we u seizoensgebonden, unieke en kleinschalige bieren aan, die u meenemen op een reis door de aroma's van de natuur.